Chiang Mai

Chiang Mai

Hoi, Welkom op Mijn Reis naar Maleisië! Op deze website neem ik je mee in mijn ervaringen en activiteiten in Maleisië. Doordeweeks loop ik 40 uur stage en in de weekenden plannen we vaak leuke uitstapjes. Neem een kijkje!

Chiang Mai

Van 29 januari tot 02 februari 2018 was ik in Chiang Mai, een stad in het noorden van Thailand. Een heel relaxte stad eigenlijk wel. De 30ste heb ik door het oude centrum gelopen om een beetje bekend te raken met de stad en de 31ste heb ik toch maar weer een motor gehuurd om wat andere plekken te bekijken rond Chiang Mai. Ik heb toen de Doi Suthep bezocht, een boeddhistische tempel in de bergen van Chiang Mai. Daarna ben ik doorgereden naar Doi Pui, een klein dorpje in de buurt van Doi Suthep. Hier kwam ik een groep Zuid-Koreaanse christenen tegen die maar wat graag op de foto wilden en begonnen over trouwen. Omdat ik toch een motor had ben ik daarna naar Royal Park Rajapruek gereden. Ik kon de ingang niet vinden en had niet zo'n zin om daar veel moeite voor te doen dus toen ben ik wat gaan eten in de buurt.

Vervolgens ben ik naar de Chiang Mai grand canyon geweest en heb ik 100 baht (€2.50) betaald voor een paar foto's ? het is een waterpark maar ik had geen zwembroek en geen zin om te zwemmen, het ziet er gewoon mooi uit daar. 's Avonds heb ik Chiang Mai verder verkend op de motor met een Mexicaanse die ik tegenkwam in het hostel. Als afsluiter thee en drie desserts..

(01-02) De volgende dag heb ik ook volledig gespendeerd met haar en we kwamen tot de conclusie dat in Chiang Mai eigenlijk niet zo heel veel te doen is, zeker niet als je te voet wilt gaan. Heel veel van hetzelfde: eten, drinken, massages en toerist info centra. 's Avonds hadden we onszelf uitgedaagd en de allereerste massage genomen, 'k weet nog niet wat ik van massages vind 🤔

De 2de om 05:00 uur uit bed om naar Kuala Lumpur te vliegen..

Bangkok 3

(28-01) Heel impulsief naar de Meaklong railway market geweest en de Amphawa floating market, deze markten liggen vlakbij elkaar maar 80km van Bangkok. Ik ben met de trein heen gegaan (2 uur) en met een minivan terug. Onderweg heb ik twee Chinezen ontmoet waarmee ik samen opgetrokken heb. De twee markten zijn enorm populair onder toeristen, dat schrikt wel een klein beetje af om heen te gaan. Ook heb ik een boot tour gedaan rond Amphawa.

(29-01) Vandaag ben ik naar de mbk market geweest, dat is eigenlijk gewoon een groot winkelcentrum en daar heb ik samen met een Franse jongen gezeten. In de middag ben ik met de bus naar het vliegveld gegaan om vervolgens naar Chiang Mai te vliegen ☺️

Bangkok 2

(27-01) vandaag heb ik nog twee tempels bezocht voordat ik weer naar de kleermaker ging om het pak te passen, Wat Arun en Wat Pho. Ik vond ze mooi maar ik besloot dat ik niet nog meer tempels hoefde te zien. Ze zijn allemaal hetzelfde.. Voordat ik naar de kleermaker ging heb ik in de buurt van Wat Pho nog wat gegeten (Zie vrouw op foto). Bij de kleermaker heb ik m'n pak gepast en daarna ben ik naar Asiatique market geweest met de boottaxi (laatste foto). Tijdens het avondeten kwam ik nieuwe mensen tegen en met hun heb ik 's avonds, weer op Khaosan Road, wat biertjes gedaan.

Bangkok 1

25 januari tot 29 januari 2018 verbleef ik in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. In het begin vond ik het echt geen leuke stad. Het is er heel druk en ik kende er niemand. Ook had ik een beetje een slechte start hier, mijn vlucht was vertraagd en hierdoor kwam ik rond 02:00 bij het hostel aan. Die was inmiddels gesloten, dus daar stond ik dan.. midden in de nacht zonder bereik of internet.. uiteindelijk een hotel gevonden die gelukkig nog een kamer vrij had.

(26-01) De dag erna heb ik een tour gedaan met een tuktuk, deze bracht me langs verschillende tempels en een kledingzaak voor maatpakken. Ik was zo impulsief om er een te kopen. 😅
Uiteindelijk heeft de tuktuk me afgezet bij Grand Palace. 's Avonds heb ik wat biertjes gedaan op de beroemde Khaosan Road met een jongen die ik ontmoet had in het hostel waar ik in eerste instantie al zou verblijven.

Hanoi 2-2

Hanoi, Vietnam, 25 januari 2018. Hanoi vind ik qua architectuur e.d. niet heel bijzonder. Wat ik wel erg leuk vind is dat mensen altijd met elkaar zijn en heel vriendelijk zijn. Eten en drinken gebeurt vaak op smalle krukjes en tafeltjes, wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk in contact komt met andere mensen. Ook het eten hier, heel lekker!
Vandaag nog een keer naar het Ho Chi Minh mausoleum geweest maar deze was alweer gesloten. 's Middags zijn we naar Hao Lo prison geweest en daarna naar het National Ethnic museum. Ik vond het erg interessant om de verschillen te ontdekken in verschillende culturen in Vietnam.

's Avonds naar Bangkok vliegen!

Hanoi 1-2

Hanoi, Vietnam, 24 januari 2018. 's Ochtends een rondje gelopen om Hoan Kiem Lake om wat te wennen aan de stad. Ik ging op een bankje zitten en kwam vrij snel in gesprek met een veteraan uit de Vietnam oorlog. Even later ook nog een Vietnamees bij het gesprek.
Van hen heb ik een interessant stukje geschiedenis geleerd over Vietnam!
Na ons gesprek liep ik naar de andere kant van het meer, ook daar ging ik even op een bankje zitten en al snel kwamen twee Vietnamezen op me af die hun Engels wilden oefenen. Het was erg leuk om hen te ontmoeten! De een was Engels leraar dus het gesprek verliep vrij vlot.

Na het park ben ik naar het Ho Chi Minh museum geweest met Dinh ("Zing"), het meisje waar ik het eerder over had. We wilden ook naar het Ho Chi Minh mausoleum maar dat was helaas gesloten. Na het museum hebben we wat rond gereden op haar motor en ze heeft me leuke eetplekjes laten zien in Hanoi, de plekjes die ik niet gevonden zou hebben in mijn eentje! Goedkoop en heel lekker!

's Avonds zijn we naar het water puppet theatre geweest, mijn verwachtingen waren erg laag maar de show was heel indrukwekkend! Zeker een aanrader, live muziek en erg humoristische uitbeeldingen door de poppen.
Na het theater een biertje gedaan en daarna ben ik terug gegaan naar het hostel.

Ha Giang 3-3

Ha Giang, Vietnam, 23 januari 2018. Vandaag was de drukste dag van de tour, ik wilde namelijk naar de Chinese grens voordat ik terug ging naar Ha Giang om de motor in te leveren.
Al met al heb ik vandaag ongeveer 180km gereden! Vanuit Dong Van ben ik naar Lung Cu gereden, dat is een plaatsje vlakbij de grens met China. De weg was er bar slecht, dus het duurde ff voordat ik aankwam. Na Lung Cu ben ik terug gereden naar Ha Giang, via Quyet Tien.
In Quyet Tien had ik een vriendin opgepikt die ik twee dagen eerder had leren kennen in een restaurantje, zij nam me toen mee naar de Lung Khuy Cave. Toevallig moest zij ook naar Hanoi met de nachtbus dus we hebben vanaf Quyet Tien samen gereisd tot Hanoi. In Hanoi had zij een motor dus ze had me ook nog naar mijn hostel gebracht ☺️

Ik heb vandaag wel stevig doorgereden en minder foto's gemaakt omdat ik niet de nachtbus wilde missen. Dit zorgde er wel voor dat ik de motor nog wat beter leerde kennen en nog wat meer leerde hoe ik de motor kon hendelen in bochten etc, vooral met schakelen. Hier en daar wat slippers, maar dat zijn leerpunten 😅

Wat ik heel erg leuk vond is dat ik werd uitgenodigd om mee te lunchen met een paar locals. In had al gegeten maar ik kon dit niet weigeren ☺️ wat ik ook niet kon weigeren waren de shotjes van corn wine die ze mij maar bleven inschenken, het is onbeleefd om dat af te wijzen. Na 5-6 vond ik het echter wel genoeg want ik had nog een lange weg te gaan!

Ha Giang 2-3

Ha Giang ("Ha Zang"), Vietnam, 22 januari 2018. Vandaag ben ik van Du Gia ("Zu Za") naar Dong Van gereden via Meo Vac. Het uitzicht is echt indrukwekkend!
Tussen Meo Vac en Dong Van ligt Pa Mi Leng en daar is de foto gemaakt waar ik een beetje in de verte sta. Supermooi dus! Onderweg kom ik veel locals tegen en de vrouwen zijn vaak nog gekleed in de traditionele kleding zoals op de foto. De wegen zijn redelijk, hier en daar zitten er wat gaten in de weg of ligt er grind op de weg maar over het algemeen is het goed te doen. Wel moest ik een keer stoppen omdat ze de weg nog aan het leggen waren, maar na tien minuten mocht iedereen weer passeren. Onderweg heb ik nog een groep reizigers ontmoet waarmee ik 's avonds gegeten heb, erg leuk! Twee van hen waren zelfs Nederlands ☺️

Ha Giang 1-3

Ha Giang ("Ha Zang"), Vietnam, 21 januari 2018. Gisteren ben ik vanuit Kuala Lumpur naar Hanoi gevlogen en van daaruit heb ik een nachtbus gepakt naar Ha Giang. Al met al duurde de reis naar Ha Giang zo'n 18 uur. Ik wilde graag naar Ha Giang omdat het hier rustig is en omdat ik hier een 'beroemde' motortour kon doen. Ik heb geen rijbewijs, maar dat is hier ook niet echt nodig.

In Ha Giang heb ik een motor gehuurd voor drie dagen en ben op pad gegaan. Tot nu toe vind ik het heel indrukwekkend allemaal! Vandaag ben ik van Ha Giang naar Du Gia ("Zu Za") gereden en ik heb wat leuke mensen ontmoet, waaronder een kind van 9 jaar die best wel goed Engels sprak. Hij wilde dan ook met mij in gesprek om zijn Engels te verbeteren.
Ook kwam ik twee Vietnamezen tegen die me mee vroegen naar een grot. Dit vond ik ook erg leuk! De grot paste niet in de planning en daarom kwam ik helaas niet voor het donker bij het volgende hostel aan. Rijden in het donker is hier niet erg prettig, zeker niet als je hierheen komt om van het uitzicht te genieten. Verder werd ik goed opgevangen in het hostel in Du Gia ☺️
Ik heb nog veeel meer foto's trouwens.

Silverstreet Team ??

I have posted many things about my trips and travels in Malaysia. Those travels took part in the weekends and holidays mostly. However, I have never posted anything about my internship or my colleagues. So in this post, I want to make an ode to the sweet Silverstreet team! Often after work on Wednesday or Thursday we would play futsal (zaalvoetbal) or badminton. I have noticed that it is very good for teambuilding to do such activities and I really liked it! ☺️ Until I injured my knee and could not join again.. Anyways, at the office the ambiance is always nice and people are helpful and kind! I also like that we celebrate all the birthdays every quarter of the year. ? The picture attached to this post was made after an exciting badminton competition which, of course, I lost. People here are very good at playing badminton due to the popularity of the sport. Thank you all Silverstreet colleagues for giving me the best of times in Malaysia! ??

Gelukkig Nieuwjaar!! ??

De beste wensen voor 2018! ? Mijn voornemen voor dit jaar is afstuderen, wat is die van jou?

Ta Prohm Tempel

Dit is de boeddhistische Ta Prohm tempel. Hier is de film tomb raider opgenomen! Deze tempel ziet er een stuk meer vervallen uit, dat komt doordat de tempel omringd is met bomen. De wortels van de bomen hebben de tempel afgebroken en de groene kleur gegeven. Het geeft wel een leuk effect vind ik! Deze tempel was niet zo groot als de andere twee tempels. Na onze tempeltrip zijn we met de bus terug gegaan naar Phnom Penh, onderweg kwamen we een aantal vrachtwagens vol vrouwen tegen! De buschauffeur vertelde ons dat zij uit de fabriek kwamen van een dag werk.

Angkor Thom Tempel

Dit is de Angkor Thom tempel. Angkor Thom betekent 'grote stad' en de ontwikkeling hiervan werd aan het einde van de 12de eeuw in gang gezet door koning Jayavarman VII. De tour guide heeft nog veel meer verteld, maar ik heb het niet allemaal onthouden.

Angkor Wat Tempel

Cambodja dag 4, 26 december 2017. Vandaag hebben we een tour gedaan langs drie grote tempels in Siem Reap. Angkor Wat, Angkor Thom en Ta Prohm. In deze laatste is Tomb Raider opgenomen! Ik heb teveel leuke foto's om te plaatsen in één post dus er volgen meerdere. Deze post bevat foto's van Angkor Wat. Er is één foto waarop mensen de traditionele kleding dragen die vroeger bij deze tempels gedragen werd. De man met de sjaal is onze tour guide.

Siem Reap

Cambodja dag 3, 25 december 2017. Na een busrit van 5,5 uur zijn we aangekomen in Siem Reap. Deze stad trok ons erg aan omdat er een aantal grote tempels liggen, zoals Angkor Wat en Tomb Raider. We hadden onze spullen gedropt bij het hostel en vroegen aan de man van het hostel wat hier zoal te doen was. Siem Reap blijkt best wel een leuke stad te zijn! We zijn op advies naar Artisans Angkor gegaan, dat is een plaats waar nog traditionele Khmer producten gemaakt worden (foto). Ik doe het ze niet na! Daarna hebben we wat rondgelopen in de stad en zijn we 'street food' gaan eten bij Pokambor Ave (straat). Street food is doorgaans een stuk goedkoper en ook heel lekker. Één straat verder zitten de restaurants (foto), het verschil is best wel groot! Restaurants zijn erg chique en op straat eten, naja.. niet chique maar wel heel leuk! Na het eten hebben we nog een beetje kerst meegevierd met de hostelmedewerkers. Dit was ook erg gezellig!

Phnom Penh Shooting Range & Khmer Rouge

Cambodja dag 2, 24 december 2017. We wilden graag naar de killing fields gaan tijdens onze reis in Cambodja. Deze fields dragen namelijk een heftige geschiedenis. Van 1975 tot 1978 had de Khmer Rouge onder leiding van Pol Pot Cambodja in haar greep en vermoordde ze 1/4(!) van de gehele bevolking van Cambodja. Het hostel heeft deze trip voor ons geregeld en vroeg aan ons of we niet ook naar de shooting range wilden omdat de killing fields en het daarna te bezoeken Tuol Sleng museum erg droevig waren. Wij schoten in de lach... Maar in Cambodja kun je dus echt zomaar voor een paar tientjes (USD) een geweer schieten! De killing fields en het Tuol Sleng museum waren inderdaad heel erg droevig en ik kan me niet voorstellen hoe mensen zo wreed met andere mensen kunnen omgaan. Het Tuol Sleng museum is gebouwd in een oude school dat door de Khmer Rouge was omgebouwd tot de S-21 gevangenis. Oke, genoeg over dit.. 's Avonds hebben we gezellig in een skybar gezeten en wat biertjes gedronken. Biertjes zijn hier maar 0,50 dollarcent

Phnom Penh, Cambodja

Cambodja dag 1, 23 december 2017. Vanmorgen zijn we vanaf Kuala Lumpur naar Phnom Penh, Cambodja gevlogen. Het viel me gelijk op dat Cambodja een heel vlak land is! Ik had eigenlijk wel wat bergen verwacht. Het is erg leuk om met een tuktuk de stad door te gaan maar je moet goed onderhandelen met de bestuurder want anders betaal je al gauw teveel. Op elke hoek van de straat is wel een tuktuk te vinden. Toen we eenmaal gesetteld waren in ons hostel en op zoek gingen naar eten kwamen we erachter dat Cambodja voor toeristen een erg dure stad is. Ze hanteren de US dollar die iets goedkoper is dan de euro. Een ontbijt of lunch is al snel 6 dollar, in Maleisië betalen we daar maximaal 1,50 dollar voor. Omdat Cambodja een van de armste landen is van Azië hadden we dit niet aan zien komen. Vandaag hebben we het gebied rond het hostel verkend en zijn we o.a. uitgekomen op het plein op de foto! 's Avonds zijn we op stap gegaan naar een leuke bar waar de barvrouwen maar al te graag spelletjes met je doen zoals vier op een rij, als je verliest moet je een drankje betalen, als je niet verliest moet je je gewonnen drankje betalen ?

Singapore Changi Airport

De laatste dag van onze trip naar Singapore! We hebben ontbeten in een Chinees restaurantje dat bijna niet te vinden is, we zagen het toevallig toen we voor een kraampje stonden om ontbijt (koekjes) te kopen. We raakten in gesprek met een Singaporees echtpaar en hadden het over wat we hier deden en wat we van Singapore vonden. Ze waren heel aardig! En tot onze verrassing, later kwam een serveerster naar ons toe die aangaf dat ons eten al betaald was! Dat heb ik nog nooit meegemaakt!! :) We wilden 's middags graag naar het labrador nature reserve maar we hadden te weinig tijd helaas. Uiteindelijk hebben we wat rondgelopen in een grote straat vlakbij het hotel om vervolgens naar het vliegveld te kunnen. Man, wat is dat groot! Dit is verreweg het mooiste vliegveld dat ik ooit heb gezien! Zie de foto's. Er is ook een foto die een tafel aan de weg laat zien. Dat is gemiddeld de plek waar ik in Maleisië, of eigenlijk heel Azië, mijn eten nuttig. Ik vind dit een hele open uitstraling hebben. Je zit niet achter gesloten deuren in een fancy restaurant, maar je zit gewoon op straat, naast alle voetgangers en auto's. Dat vind ik heel erg leuk aan Azië

Singapore Botanic Gardens

Dag 2, 9 december 2017 in Singapore. 's Ochtends zijn we naar Tiong Bahru geweest. Dat is een soort hipsterplek waar je veel te veel betaalt voor veel te weinig. Bij Forty Hands hebben we koffie gedronken en daarna hebben we geluncht in een Frans cafeetje even verderop. In de middag zijn we naar de Botanic Gardens geweest. Ik weet niet meer waar die tuin goed voor was, maar hij was groot en ontzettend mooi! Het is eigenlijk gewoon een groot park. Daar hebben we best een tijdje rondgelopen en gezeten, heel rustgevend. Na de Botanic Gardens zijn we via Orchard Road weer naar de Gardens by the Bay gegaan. 's avonds zijn daar lichtshows en we vonden dat we die niet mochten missen, en terecht! Orchard Road is een hele lange straat met allemaal grote winkelcentra. Ze weten hoe ze hier kerst moeten vieren!

Singapore Marina Bay

Afgelopen weekend ben ik op reis geweest naar Singapore. We vlogen op donderdagavond en kwamen rond middernacht aan bij het hostel. De volgende dag zijn we met de oBike (een huurfiets, erg handig) naar de Marina Bay gefietst. Hier zijn ook de Gardens by the Bay gelegen. Singapore vind ik erg indrukwekkend, veel gebouwen zien er futuristisch uit en alles is heel erg schoon! Singapore is veel duurder dan Maleisië en op sommige vlakken ook duurder dan Nederland maar voor een weekend is het zeker het geld waard :)

Petronas Twin Towers ingang

Dit is de ingang van KLCC. In de avond supermooi! Ook wat foto's van auto's die hier zoal rondrijden.

Kerst!

Hier wordt uitbundig kerst gevierd! In elk winkelcentrum kom je zoiets als wat je ziet op de foto tegen. Erg gezellig! Ook ben ik naar een park geweest dat op ongeveer 20 minuten lopen van mijn huis ligt. Een beetje groen heb ik wel gemist in deze stad. Hier ga ik zeker vaker heen!

Cameron Highlands

Ook zijn we naar een soort dierenpark geweest met een vlindertuin. Ze hadden daar o.a. slangen, spinnen, kevers, gecko's en hele grote padden (ik denk 10-15 cm doorsnee).

Cameron Highlands

Een weekend naar de Cameron Highlands, lekker fris! Het is hier rond de 20-25 graden omdat het ongeveer 1500 meter boven zeelevel ligt, dus een stukje koeler dan in Kuala Lumpur. 's Ochtends had ik zelfs een vest aan! Op de Cameron Highlands wordt zwarte thee gemaakt. Alle groene velden zijn theeboompjes! Onze tour guide wist heel veel interesante dingen te vertellen en de groep waarmee we de tour deden was erg leuk! De plek heet Cameron Highlands omdat ze zijn vernoemd naar de Britse expeditieleider William Cameron. in 1885 ontdekte hij de plek en door het klimaat kon je er erg goed thee verbouwen.

Penang Island

Een weekend naar Penang geweest, een eiland aan de oostkust van Maleisië dat bekend staat om haar street art en lekkere eten! We hadden het eerste vliegtuig gemist en dat kostte ons 50 euro extra, beetje jammer.. Op zaterdag zijn we naar Little India geweest, want daar is de street art, en op zondag zijn we naar Penang hill geweest. Daar heb je uitzicht over heel George Town! Aan de andere kant van het water ligt Maleisië.

Formule 1

29 september t/m 01 oktober was de Formule 1 Grand Prix in Maleisië! Maxie is eerste geworden en ik was erbij!

Kanching Waterfalls

Vandaag naar de Kanching waterfalls geweest. Dat was echt een flinke wandeling! Sommige stukken waren heel gevaarlijk, daar waren ook niet zoveel mensen. Zonder zekering is dat toch best spannend!

Perhentian Islands

Perhentian Islands day 3: De laatste dag van ons weekend. om 12 uur ging onze boot terug richting het vaste land van Maleisië. om 02:00 waren we terug in ons appartement. We hebben dus 14 uur gereisd..! Dat was wel erg vermoeiend. Nu weer door naar stage.

Perhentian Islands

Perhentian Islands day 2: 's Ochtends tot eind van de middag hebben we gesnorkeld! We hebben een schildpad, veel koraal en grote blauwe vissen gezien (bumphead parrotfish denk ik). Ook zijn we de witte moskee tegengekomen! Elke avond dronken we aan de bar en genoten we van de muziek en de vuurshows die ze gaven!

Perhentian Islands

Perhentian Islands day 1 - 2: 's middags een stuk gewandeld. Ze zijn hier niet zo van het onderhoud. Er ligt heel veel afval, maar verder wel supermooi!

Perhentian Islands

Perhentian Islands day 1 - 1: de Perhentian Islands zijn twee eilanden aan de oostkust van Maleisië. We verblijven hier twee nachten en een chalet kost maar 6 euro p.p.! Het is echt heel mooi hier! Ook een cocktail kost maar 2 euro


Nieuw haar! En een nieuwe broek! Wel een beetje geforceerd die tweede foto ?

Verbrand!

Goed verbrand tijdens het snorkelen ?

Tioman Island

Tioman Island! Heel erg mooi maar één dag is te kort ?

Mersing

Chillen in Mersing. Morgen vanaf hier met de boot naar Tioman!


Uiteten, net als elke andere dag


Night view vanuit het appartement.

Hari Merdeka

Op 31 augustus is het independence day in Maleisië! 's Morgens om 08:00 was er een parade van het Maleisische leger. En dat terwijl ik de avond ervoor ben wezen stappen..

Melaka

Straat in Melaka. Heel kleurrijk, en die boompjes vind ik leuk :)

Melaka

Melaka

Melaka

Melaka, een historische kuststad in Maleisië die op de werelderfgoedlijst staat. Wij Nederlanders hebben het hier van 1641 tot 1824 nog voor het zeggen gehad! Je kunt hier o.a. nog een Nederlands stadthuys vinden en de christ church

Batu Caves

Vandaag zijn we naar Batu Caves geweest. Daar staat een hindoeïstische tempel en daar zijn een aantal grotten. De paarden staan voor de ingang van één van die grotten en die grot staat vól met dat soort beelden. erg indrukwekkend


Foto 1: gewoon supermooi! Foto 2: dezelfde straat als een paar berichten geleden, maar dan vol met Indiërs!


Met deze mensen op stap! Alle jongens zijn mijn teamgenoten.

KLCC

Vandaag zijn we naar Kuala Lumpur City Center (KLCC) geweest. Dat is een beetje het walhalla van KL. Het is echt supermooi!


Ons appartement! hier woon ik de komende 6 maandjes :D


Vandaag schijnt de zon en het is echt heel warm!


In deze straat ben ik de eerste twee nachten verbleven. Super kleurrijk! Deze straat ligt midden in 'Little India'.


Dit zijn de standaard bomen in Maleisië


De horizon vanuit het vliegtuig, vlak na het vertrek vanuit Londen. Vet mooi!